Перенесення Старого ринку у Луцьку: що залишиться

1
7
Перенесення Старого ринку у Луцьку: що залишиться
Відомо, що залишиться на місці Старого ринку після його перенесення.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, торговий павільйон, в якому здійснюється торгівля продуктовою групою товарів, не буде підлягати демонтажу, оскільки він є об‘єктом нерухомого майна, що належить на праві приватної власності Волинській облспоживспілці. Тому в найближчий час торгівля продуктовою групою товарів збережеться.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скандальне перенесення луцького ринку: підприємці звернулися до президента

Волинській облспоживспілці скеровано лист з вимогою привести вказану споруду в належний зовнішній вигляд, попередньо узгодивши його з управлінням містобудування та архітектури міської ради.

Щодо переносу підстанції, яка теж є об’єктом нерухомого майна, наразі керівництво міста проводить переговори з ПАТ «Волиньобленерго».

Щодо території, яку орендує ПФ «Скорпіон-сервіс» (0,1668 га), вирішується питання щодо припинення договору оренди та в подальшому демонтажу металевих споруд, ща знаходяться на цій території.

Щодо колишньої ділянки Волинської облспоживспілки (2,2 га), ділянок КП «Луцькі ринки» (0,5904 га), ФОП Пахолко Л.П. (0,5257 га) та неоформлених ділянок – металеві конструкції, що розміщені на вказаних ділянках, підлягають демонтажу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Недопад і Поліщук,можете "зливати"воду щодо думки про майбутні вибори на посаду голови міста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні