Отруєння у луцькому «Промені»: що виявила перевірка. ФОТО

0
5
Отруєння у луцькому «Промені»: що виявила перевірка. ФОТО
Цілодобовий заклад George`s Club оприлюднив офіційні звіти про результати лабораторних досліджень від 2 грудня 2019 року.

У закладі абсолютно безпечно, кажуть в адміністрації та представляють офіційні документи.

Нагадаємо, після відпочинку у закладі George`s Club, у ніч на 17 листопада, з ознаками отруєння до лікарів звернулися 10 людей. 22 листопада заклад повідомив про тимчасове закриття кухні і пройшов перевірку, в результаті якої порушень не виявили.

Безпеку підтвердили у державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Спеціалісти служби двічі перевіряли кухню та проводили санітарно-гігієнічні випробування: до її закриття адміністрацією, та після генерального прибирання. В обох змивах небезпечних показників не виявлено.

"Адміністрація закладу вважає, що інформація про це повинна бути відкритою та доступною. Саме тому висновки служб за необхідністю можуть бути пред’явлені будь-якому гостю задля повного комфорту відпочинку. Також результатами лабораторних досліджень в George`s Club поділилися з виданням", – йдеться у повідомленні.

Наразі George’s Club працює у звичному режимі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні