--> У Луцьку запрацювала фабрика Святого Миколая | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку запрацювала фабрика Святого Миколая

0
-2
У Луцьку запрацювала фабрика Святого Миколая
1 грудня в обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулося офіційне відкриття Фабрики святого Миколая в рамках всеукраїнської благодійної акції "Миколай про тебе не забуде".

На Волині акцію організовують уже 13 рік поспіль.

Цьогоріч керівником благодійної акції стала студентка СНУ імені Лесі Українки факультету інформаційних систем фізики та математики – Юлія Дмитрук. Чотири роки, ще зі шкільних років, вона була волонтером, минулого року координатором, а нині керівник акції.

Уже не перший рік поспіль фабрика святого Миколая розташовується у Волинській обласній бібліотеці Олени Пчілки.

«Спочатку це було доволі незвично, а потім це стало компонентом нашого життя» - розповідає директор обласної наукової бібліотеки - Людмила Стасюк.

Кожного дня на фабриці є волонтери, що вітають усіх гостей, які приходять до Миколая, особливо діток. Вони збирають подарунки, сортують і пакують у подарункові пакети для кожної дитини, зважаючи на її вік та особливості.

Як зазначила керівник акції, цьогоріч, волонтери збирають не тільки солодощі, іграшки та канцтовари, а й підгузки та засоби особистої гігієни, дитячий одяг.

На відкритті Фабрики святого Миколая були присутні партнери та спонсори акції.

Третій рік поспіль організаорів підтримує Волинська торгово-просмислова палата, яка не лише допомагає зі збором подарунків, а й безпосередньо бере участь у житті фабрики, читанні книг у дитячих лікарнях та багатьох інших заходах.

Дитячі усмішки та сяйво в очах – це найголовніше на думку віце-призидента Волинської торгово-промислової палати Віталія Киричука.

Вперше до акції долучається поліграфічне видання «Вежа Друк». Вони не лише допомогли з поліграфією, а й активно допомагають у розповсюдженні інформації та збору подарунків, за що ми їм дуже вдячні.

8 грудня в рамках акції в пивному клубі «Оболонь» відбудеться благодійний концерт за участю трьох виконавців «Широкий лан»(Київ), «Carlos Bandos» та Галина Конах.

Запрошуємо Вас відпочити, послухати гарну музику та підтримати акцію.

На Фабриці святого Миколая на вас чекають святкові фотозони, де ви можете зробити світлини з хештегом Фабрика Миколая.

З 2 грудня розпочинається реєстрація на майстер-класи, які відбуватимуться на фабриці Миколая в бібліотеці імені Олени Пчілки за адресою: м.Луцьк вул. Шопена, 11.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні