Автолюбитель переробив стару «Волгу» в стильний дрифткар. ВІДЕО

2
0
Автолюбитель переробив стару «Волгу» в стильний дрифткар. ВІДЕО
Чоловік Віталій Чванін з Харкова придбав свій автомобіль за 5 тисяч гривень. Але з часом він вклав в нього близько 70-80 тисяч доларів.

Хоч і сума вельми смілива, але зате тепер машина має потужність цілих 800 кінських сил. Віталій хвалиться, що максимальна швидкість – 300 кілометрів на годину. Але головне її завдання це зовсім не перегони, пише Motor Media Review.

Штука, яка схожа на радіатор, насправді виготовлений ​​вручну інтеркулер повітряний для охолодження стисненого повітря від турбін.

За вісім років двигун в цій машині змінювався чотири рази. Віталій намагався максимально вдосконалити пристрій, а потім купував щось потужніше. Зараз тут стоїть двигун від «Форда Мустанга». Підвіска зібрана вручну.

Cпереду у машини відсутні радіатори охолодження, вони встановлені ззаду. Зараз Віталій працює над другою «Волгою»-дрифткаром, для своєї дівчини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-chervni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/kalendar-profesijnix-svyat-na-2017-rik-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/novye-shtrafy-za-narushenie-pdd.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-zhovten-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/kakaya-budet-zarplata-policii-v-ukraine.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/splata-esv-v-2017-poci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/vitinanki-na-novij-rik-2018.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/kakaya-budet-zarplata-policii-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/normi-trivalosti-robochogo-chasu.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-listopadi-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні