--> У місті на Волині хочуть придбати каналопромивну машину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині хочуть придбати каналопромивну машину

0
15
У місті на Волині хочуть придбати каналопромивну машину
В 2020-му році для обслуговування Володимира-Волинського хочуть придбати каналопромивну машину. На послуги каналопромивної машини з бюджету міста у 2019-му році було витрачено більше 400 тисяч гривень. Придбати ж такий автомобіль з устаткуванням для промивання мереж різного призначення можна приблизно за 2,5 мільйони.

Про це повідомив начальник міського управління ЖКГ Віктор Фіщук, пише "Буг".

Каналопромивний автомобіль призначений для промивання мереж під вісоким тиском води. В тому числі мереж внутрішньобудинкових: опалення, гарчої води, холодної води, каналізації. Також він потрібен для промивання зовнішніх мереж фекальнох і ливневої каналізацій.

"Хочемо купити, якщо депутати підтримають нашу ініціативу і підтримають наш бюджетний запит на 2020-ий рік. Кошти для придбання передбачені на водоканал. Купуватиме, проводитиме тендер і буде балансоутримувачем водоканал.

У цьому році для промиття використано більше 400 тисяч гривень. Було промито 2,5 км мереж", -сказав Фіщук.

Зазначимо, що в проєкті міського бюджету на 2020-ий рік також передбачена купівля сміттєвоза для КП “Полігон” та самоскида для підприємства теплових мереж.

Всі три машини для комунальних підприємств вартуватимуть близько 6-ти мільйонів гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні