Повідомили деталі аварії з поліцейським авто

0
2
Повідомили деталі аварії з поліцейським авто
Винуватцем ДТП в Ковелі за участю поліцейського автомобіля називають водія 21-річного водія Audi A6, якого вже 17 разів притягували до адмінвідповідальності.

Про це повідомляє пресслужба волинської поліції.

Нагадаємо, близько 13-ї години в суботу, 30 листопада, водій автомобіля Audi A6 зіткнувся з поліцейським авто, яке, своє чергою, протаранило стовп.

За інформацією пресслужби правоохоронців, близько 13-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що в Ковелі на перехресті вулиць Варшавської та Шевченка зіткнулися автомобіль Audi А6 та поліцейське авто Renault Duster.

Попередньо встановили, що за кермом автомобіля Audi A6 перебував 21-річний житель Ковеля. Виконуючи поворот ліворуч, він не надав перевагу в русі зустрічному поліцейському автомобілю Renault Duster, за кермом якого перебував 44-річний командир роти патрульної поліції особливого призначення "Світязь".

Водії не були в стані алкогольного сп'яніння, після надання першої медичної допомоги не госпіталізувалися. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Відомо також, що 21-річний водій автомобіля Audi A6 неодноразово потрапляв у поле зору поліції через порушення правил безпеки дорожнього руху. З цього приводу на нього вже було складено 17 адмінматеріалів.

Подію поліція належним чином зареєструвала та проводить перевірку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні