На Лондонському мосту поліція застрелила озброєного чоловіка

0
2
На Лондонському мосту поліція застрелила озброєного чоловіка
На Лондонському мосту поліція застрелила чоловіка. Це, за словами правоохоронців, стало реакцією на повідомлення про напад із ножем.

Від нього постраждали кілька людей. Цей напад поліція назвала терористичним інцидентом. Про це пише ВВС Україна.

У поліції підтвердили, що підозрюваний помер на місці. При цьому є інформація, що чоловік мав на собі фальшивий вибуховий пристрій.

Лондон-бридж розташований у жвавому фінансовому і туристичному центрі британської столиці.

Два роки тому він став ареною великого теракту, в результаті якого від ножових поранень загинули вісім людей і майже півсотні були поранені.

У соціальних мережах з'явилися зняті очевидцями відео, на яких людина нерухомо лежить на тротуарі на мосту, а бійці спецпідрозділу поліції ціляться в нього з відстані приблизно в 20 метрів.

Місце нападу все ще оточено поліцією. Проводяться обшуки, щоб пересвідчитись, чи немає загрози.

Кореспондент ВВС Джон Макманус, який випадково опинився на мосту в момент інциденту, розповів, що спочатку бачив, як на мосту билася група чоловіків - кілька людей намагалися вгамувати когось.

Потім, за словами кореспондента, майже одразу прибула поліція, люди побігли з мосту, і пролунали спочатку два постріли, а потім ще кілька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні