Чорна п’ятниця: експерт розповів, на які товари будуть справжні знижки

0
-8
Чорна п’ятниця: експерт розповів, на які товари будуть справжні знижки
Через спад купівельної спроможності українців реальних знижок у "чорну п'ятницю" буде менше, ніж раніше.

Про це у коментарі УНН розповів голова Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

"Нічого не змінилося за останні роки, окрім того, що впала купівельна спроможність, а це означає, що реальних знижок буде менше, ніж раніше", – сказав Дорошенко.

За його словами, необхідності влаштовувати великі розпродажі немає, оскільки людей, які можуть собі дозволити щось купити, стає все менше, або їх кількість не змінюється.

"Тому в нас і не працює чорна п’ятниця", – додав Дорошенко.

Проте, він зазначив, що реальні знижки все ж можна буде зустріти в "чорну п'ятницю".

"Наприклад, у торговельно-розважальних центрах, адже в договорах оренди часто прописано, що вони повинні зробити знижки, і є люди, які контролюють, реальні вони чи ні. Окрім того, багато компаній не можуть платити за оренду, тому вони перейшли від фіксованої оплати до комбінованої, або відсоткової. Це означає, що ТРЦ отримує відсоток від обсягів продажу, тому він зацікавлений у тому, щоб продажів було більше. А значить, він буде контролювати знижки", – розповів Дорошенко.

Також він порадив порівнювати ціни на бажаний товар перед розпродажем.

"Плануєте щось придбати – завжди порівнюйте ціни, які були раніше, і які є наразі. Якщо мені обіцяють знижку, якої насправді немає, то я до цього магазину ніколи не повернуся. Якщо люди будуть чинити аналогічно, то фактично робити маркетингові знижки ніхто не буде, а коли людину обманули, а вона все одно повертається, то її і далі будуть обдурювати", – розповів Дорошенко.

Окрім того, експерт розповів, на яку категорію товарів зазвичай роблять справжні знижки.

"Реальні знижки можна очікувати на електроніку, одяг та взуття. Це те, що має попит серед українців", – сказав Дорошенко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні