--> На Волині стартував ХХ міжнародний турнір з гандболу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині стартував ХХ міжнародний турнір з гандболу

0
-3
На Волині стартував ХХ міжнародний турнір з гандболу
У Нововолинську стартував ХХ міжнародний турнір з гандболу пам’яті Бориса Макарова.

Цьогоріч за Кубок переможця змагаються вісім юнацьких команд: із Луцька, Мелітополя, Запоріжжя, Чорноморська, Києва, Бреста (Білорусь), Кишинів (Молдова) та нововолинська команда. Участь беруть юні гандболісти 2007 р. н. і молодші, - йдеться на сторінці Нововолинської міської ради у фейсбуці.

Борис Макаров – виходець із Нововолинська, який був суддею міжнародної категорії з гандболу та членом Європейської федерації гандболу (ЄФГ).

Відкрив турнір перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. Він побажав усім безкомпромісної чесної гри, у якій визначиться найсильніший, та наголосив, що такий захід є своєрідним продовженням справи, якій наш земляк присвятив своє життя.

Нинішнього року, як зазначив Андрій Сторонський, цей турнір проходить без участі заслуженого тренера України Анатолія Корнієвського, котрий започаткував цей турнір і зробив вагомий внесок у розвиток даного виду спорту у нашому місті. У 2018-ому Анатолій Йосипович відійшов у вічність.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять про Бориса Макарова.

Усім командам вручили запашні хлібини та сувенірну продукцію про Нововолинськ.

Турнірні ігри триватимуть упродовж трьох днів. Юні спортсмени вже зіграли три гри , а ще стільки ж – сьогодні попереду. Володар Кубка визначиться у фінальному поєдинку 30 листопада.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні