Щедрий прийом по-луцьки: делегація Верховної Ради має наїсти на 140 тисяч

7
-9
Щедрий прийом по-луцьки: делегація Верховної Ради має наїсти на 140 тисяч
З бюджету Луцька на прийом делегації Комітету Верховної Ради України виділили 167 тисяч гривень.

Таке розпорядження підписав секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, у Луцьку розпочалося виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, яке триватиме 28-29 листопада. Його учасники обговорюють питання функціонування закладів культури в умовах децентралізації.

У додатку до розпорядженні показали кошторис видатків на організацію перебування в обласному центрі Волині делегації Комітету Верховної Ради України.

Так, всього з бюджету Луцька виділили 167 тисяч гривень. З них 140 000 на харчування членів офіційної делегації і 27 000 гривень на сувенірну продукцію. Йдеться про фотоальбом «Луцьк», подарунковий набір меду «Старий Луцьк» і блокнот «Луцьк».

Таке розпорядження Григорій Пустовіт підписав на підставі рішення Луцької міської ради від 27.11.2019 «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 № 51/2 «Про бюджет міста Луцька на 2019 рік».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не обіжруться вони!
Відповісти
старий совєтський прапорщик добре знає,як зустрічати комісії.
Відповісти
це тільки простолюдину обрізають все по самі помідори. боги харчуються амброзією
Відповісти
Молодці наші чинуши, жирують на широку ногу, браво!!! Щоб створити робочі місця, то нема кому, де наш Інвест Парк, приклад Вінниця та Львів, де наші заводи? Зато чинушня задумала Ринок перести, треба ж, 1н ФОП тримає 1го Пенсіонера, це таке, пофіг, Лисий вальне ТРЦ, а хто такі люди, та ніхто. Абсурд з ЕК, валідатори є, а тролейбусів та доріг нема. Чинушня, беріться за роботу, будуйте заводи, залучайте інвесторів, створюйте робочі місця)))))
Відповісти
Да,культуру давно треба децентрілізувати.Для чого 14 бібоіотек в Луцьку-це абсурд.Читачі туди не ходять а на сайтах обласних бібліотек по 27-35 тисяч.Штат по 100 чоловік.Получають заробітну плату 10-15 тисяч.За що?Де можна взяти стільки відвідувачів.Масова дописка.Пора перевірити.Зараз все є в Інеті.Утримувати такі штати,коли закривають школи і лікарні.Медсестри і вчителі не мають таких зарплат.А яка відповідальність у них.
Відповісти
100 пенсіонерів місяць МІССЯЦЬЬЬ...
Відповісти
Ще по пляшці оковитої на дорожку. І захистили нашу культуру на 150 тис грн
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні