Що народні депутати робили в Музеї Волинської ікони. ФОТО

2
3
Що народні депутати робили в Музеї Волинської ікони. ФОТО
Музей волинської ікони відвідали народні депутати України в рамках виїзного засідання парламентського Комітету.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Нагадаємо, на Волині триває виїзне засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики за участі його голови, народного депутата Олександра Ткаченка, заступника міністра культури, молоді і спорту Ірини Подоляк, тимчасово виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука, народних депутатів, яке триватиме протягом 28 та 29 листопада 2019.

Після пленарного засідання нардепи у супроводі Олександра Олексійовича відвідали Музей волинської ікони, аби ознайомитися з моделями роботи культурно-мистецьких закладів Волині. Там присутнім провели екскурсію, розповіли про іконопис в поліських краях та продемонстрували безцінні перлини сакрального мистецтва.

"Музей волинської ікони відомий в Україні і за її межами не лише своєю цікавою експозицією, але й науковою, дослідницькою, організаторською роботою. Щорічно на базі музею проводяться наукові конференції з волинського іконопису. Тож тепер і парламентарі познайомилися з історією та почерком волинських іконописців", – йдеться у повідомленні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відвідуйте поки те приміщення не продали і музей звідти не виставили
Відповісти
Трутні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні