Рожищенські школярі передали гроші з ярмарку на багодійність

0
5
Рожищенські школярі передали гроші з ярмарку на багодійність
У Рожищі школярі 7-Б класу (класний керівник Алла Новосад) передали гроші, зібрані на благодійному ярмарку на потреби хлопчика, якому потрібна консультація німецьких лікарів.

"На запрошення в наш клас завітали Арсен Васечко з мамою Наталею", - про це повідомляють у Фейсбуці на сторінці 7-Б класу, які організували збір коштів.

"Це той самий хлопчик, який народився з рідкісною вродженою вадою – у нього не було одного очка. Але завдяки німецьким лікарям для Арсена зробили операцію та встановили протез", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, житель села Рудня Арсен Васечко потребує допомоги. Хлопчик народився без ока. Йому збирали кошти на операцію.

Незабаром пані Наталя разом із Арсеном мають знову їхати до Німеччини на огляд, тому рожищани вирішили передати кошти, які виручили від благодійного ярмарку.

"Хоч грошей було й не дуже багато, але ми впевнені, що разом ми сила", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні