Волинян запрошують на концерти в лютому в місті Дніпро*

0
4
Волинян запрошують на концерти в лютому в місті Дніпро*
Лютий – місяць, коли хочеться яскравих вражень і трохи тепла. А тому варто прихопити парочку друзів і відправитися на концерти як гумористичних колективів, так і запальних рокерів.

Іскрометний гумор з народу від Лісапетного батальйону
Коли: 4 лютого.
Де: ДК «Машинобудівників».

Про цей колектив мало що відомо, однак це нітрохи не заважає їм бути найпопулярнішими гумористами з народу. Вперше про «Лісапетний батальйон» почули ще в 1993 році, коли група жінок, зібравшись, вирішила зайнятися собою, своєю творчістю і дарувати радість іншим.

Потім до них прийшла небувала слава: в 2013 році вони випускають свою першу пісню «Лісапет», що буквально розриває простори Інтернету.

І саме завдяки їй вони виграють популярний на той момент проект «Україна має талант». Тепер колектив з чотирнадцяти жінок, серед яких як молоді, так й ті, кому зовсім не хочеться на пенсію, тішить своїми виступами глядачів по всій Україні.
Придбати квитки можна на сайті https://dnepr.kontramarka.ua/uk/natala-falion-i-lisapetnij-batalon-
58443.html

Прем’єра нового альбому від Бумбокс
Коли: 9 лютого.
Де: ДК «Шинник».

Бумбокс – група, яку не потрібно представляти і говорити про неї гучних слів. Цей хіп-хоп і фанк колектив уже давно став візитною карткою України, яка творить в улюблених жанрах і дарує не тільки запальну музику, а й цікаві, життєві тексти. Лідер групи, Андрій Хливнюк, радий представити частинку нового альбому під назвою «Таємний код». Як зазначає сам колектив, музика і тексти пісень були написані не тільки у нас, але і в Європі й навіть в США.

А тому такий інтернаціональний альбом точно сподобається слухачам і шанувальникам творчості цього музичного колективу. І, крім того, в рамках нового туру, група потішить не лише новими піснями, наприклад, «Безодня», «Твій на 100%» і «Тримай мене», але й улюбленими всіма композиціями.
Встигніть купити квитки за посиланням https://dnepr.kontramarka.ua/uk/bumboks-taemnij-kod-
58126.html

Запальні та самобутні рокери – Таргани
Коли: 22 лютого.
Де: ДК «Шинник».

Справжні рокери знають, хто такі Таргани, адже ця панк-рок група свого часу буквально підірвала простори чартів не тільки в Україні, а й на території СНД. Сьогодні вони вже справжні старожили, які можуть похвалитися наявністю більш ніж 15 альбомів, а також неймовірною кількістю сольних треків, що буквально розривають натовп та качають зали. Понад тридцять відеокліпів на просторах Ютуб були високо оцінені публікою, збираючи сотні тисяч і навіть мільйони переглядів в перші дні публікації. Ця група добре відома своїм неповторним стилем, який змінюється з роками.

Так, раніше натхненні групою Ramones, вони починали з панк-року, а тепер поступово переходять до жанру поп-панку, який їм ближче до душі. Цього разу колектив привезе з собою майже двогодинний концерт, де звучатимуть улюблені хіти, живий звук і, звичайно ж, яскраві ефекти.
Квитки вже чекають на вас https://dnepr.kontramarka.ua/uk/tarakany-58229.html
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні