У Луцькраді заявили, що на місці Старого ринку буде торгівля

3
7
У Луцькраді заявили, що на місці Старого ринку буде торгівля
У Луцькій міській раді заявили, що на місці Старого ринку у Луцьку таки буде торгівля.

Про це стало відомо у середу, 27 листопада, на пленарному засіданні сесії міськради.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів, що в грудні управління архітектури і містобудування організує загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку.

«Ми як міська влада бачимо цю територію як територію, яка буде зв’язувати парк і Старе місто, буде прикрасою Луцького замку. На цій території мають бути висаджені зелені насадження, сквери, прибудинкові зони, дитячі майданчики. Там може бути торгівля продуктовою групою товарів, але належним чином оформлена, естетично приваблива, не із землі. Це має бути цікаво навіть туристу – прийти і придбати якісь продукти», – розказав Поліщук.

Також за словами радника, на місці Старого ринку може бути торгівля сувенірами.

«Також має бути нормально облагороджена парковка і інші атракції, які будуть цікаві і лучанам, і туристам», – додав Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
головна атракція - макети слуг народу у вигляді груші. народ буде в захопленні
Відповісти
Сквер біля парку? Дуже розумно. Прибудинкові зони навколо замку? . Це щось нове і лучанам незрозуміле . Напевно ділянки з огірочками і будка для песика. І мрія всіх лучна , Король Багдада , 100-150 кіосків з шаурмою ( кожен депутат має право, а пан Голова два права) ю
Відповісти
Торгувати там будуть лише обрані або наближені до впливових посадовців
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні