Луцьк без води: ситуація на водогоні мала статус надзвичайної

2
-5
Луцьк без води: ситуація на водогоні мала статус надзвичайної
Роботи з планової заміни аварійної ділянки водогону на вулиці Дубнівській, 26 у Луцьку мали статус надзвичайної ситуації.

Про це стало відомо у середу, 27 листопада, на черговій сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у зв’язку із плановою заміною аварійної ділянки водогону за адресою вул. Дубнівська, 26, у вівторок, 26 листопада не було води. Йдеться про райони пр. Соборності, Відродження, центральну частину міста, а також район Старого міста. Пустити воду обіцяли до 18 години того ж дня, проте роботи непередбачувано затягнулися.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Коли у домівках лучан з'явиться вода

Зокрема, директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк розповів, що роботи, які відбувалися на насосній станції на вулиці Дубнівській у Луцьку, мали статус «надзвичайної ситуації».

«Це могла бути надзвичайна ситуація і досить критична, бо це 60% населення і у разі появи аварії, ми могли мати дуже великі ризики, що буде затоплена насосна станція, яка знаходиться на глибині 2 метри», – розказав Гуменюк.

За словами посадовця, роботи тривали 18 годин. Спершу працівники підприємства поінформували лучан, що в місті буде лише понижений тиск води, хоча ситуація набрала дещо іншого масштабу, а тому насосні станції треба було відімкнути.

«Це робота досить складна і ми повинні розуміти, що магістральні водогони, в яких завершився термін експлуатації, вони будуть потребувати заміни і така робота виконується виключно з повністю припиненням водопостачання», – наголосив Віктор Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробили з бухгалтера директора. Тепер маємо результат.
Відповісти
Потрібно було першого снігу дочекатись, щоб робити планову заміну трубопроводу.... Не довго лишилось...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні