Пластикові вікна з профілю VEKA – розумний вибір волинян*

0
1
Пластикові вікна з профілю VEKA  – розумний вибір волинян*
Пластикові вікна та двері давно замінили застарілі дерев’яні аналоги. Тепер не потрібно вибирати, який виріб обрати – з дерева чи з ПВХ.

Вибір залежить тільки від кількості камер в склопакеті і профілі. Вікна пластикові з профілю VEKA – кращий варіант, який можна купити в Україні. Компанія "VEKA" виробляє надійні та елегантні профільні системи. Ціни на вікна та двері із профілю VEKA доступні для кожного.

Види і особливості профілів VEKA



Профільні системи відрізняються одна від іншої кількістю камер і зовнішнім дизайном. Від кількості камер залежить теплопровідність віконної рами – чим їх більше, тим тепліше в будинку. У звичайних житлових будинках встановлюють віконні блоки з класичними трьох-, чотирьох- і п’ятикамерними профільними системами.

По дизайну та своїх властивостях профільні системи VEKA представлені у вісьмох моделях:
● Artline;
● Softline;
● Softline 82;
● Swingline;
● Proline;
● Euroline;
● Sunline;
● VEKASLIDE.

Кожна модель розроблена для будівель різного призначення. Наприклад, Softline 82 – це енергозберігаюча багатокамерна профільна система. Завдяки чому зберігається тепло в приміщенні. А модель VEKASLIDE спеціально розроблена для монтажу панорамних вікон і дверей.

Варіанти ламінації та фурнітури



Ламінація віконного профілю може бути різних кольорів і фактур. Таким чином пластикове вікно набуває ідеального зовнішнього вигляду, підлаштовуючись під архітектурний вигляд будівлі і внутрішній дизайн кімнат.

Компанія VEKA пропонує понад 140 варіантів кольорів і фактур ламінації. Завдяки цьому покупці можуть замовити віконні блоки з профілю, що імітує дерево, сталь, бронзу та інші матеріали.

Те ж саме стосується фурнітури. Звичайні пластикові ручки білого кольору доречні тільки в офісних приміщеннях. Для будинку краще вибрати кольори, відповідні інтер’єру — сріблястий, бронзовий, коричневий.

Для дитячих кімнат фурнітура віконних профілів доповнюється спеціальними замками. Вони забезпечують захист дитини. Схожу зламостійку фурнітуру використовують для виготовлення особливо міцних конструкцій із захистом від злому.


Як вибрати вікно?



При виборі вікна важливо визначити, які завдання воно буде виконувати. Стандартна трикамерна модель Euroline підійде для будь-якого приміщення. Artline збільшить рівень освітлення за рахунок спеціальних «відкритих» рам. Sunline підійде для розсувних вікон на балконі або лоджії.

Щоб замовити оптимальний варіант, варто проконсультуватися з продавцем. Він пояснить переваги кожного варіанту і допоможе обрати кращий з них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні