--> Через фінансові порушення на Волині звільнили трьох посадовців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через фінансові порушення на Волині звільнили трьох посадовців

0
4
Через фінансові порушення на Волині звільнили трьох посадовців
За січень жовтень 2019 року волинські фахівці забезпечили відшкодування втрат на 20,2 млн грн, у тому числі за порушеннями, що виявлені у попередніх роках, – на суму понад 14,3 млн грн.

Про це інформує Урядовий кур’єр.

До правоохоронних органів передано 19 ревізійних матеріалів, якими порушено 18 кримінальних проваджень та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 5 особам.

З початку року з метою відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів, аудиторами ініційовано перед органами прокуратури, об’єктом контролю та іншими державними органами 11 позовів, до суду пред’явлено 2 позови на суму 0,6 млн грн, які задоволені у повному обсязі.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади та підприємств прийняли 48 управлінських рішень.

З метою запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, для Держфінмоніторингу підготовлено та надіслано до Держаудитслужби інформацію про виявлені фінансові операції, які підлягають фінансовому моніторингу на суму 5,4 млн грн.

За допущені фінансові порушення 52 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 8 – до дисциплінарної, 5 – до матеріальної та 3 посадових осіб звільнено з посад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні