У луцькому терцентрі підвищать зарплату працівникам

0
1
У луцькому терцентрі підвищать зарплату працівникам
У Територіальному центрі соціального обслуговування наступного року капітально відремонтують й утеплять фасад, а зарплата працівників підвищиться на 25%.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

25 листопада відбулись урочистості з нагоди 25-річчя закладу. На захід завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк, радник міського голови Ігор Поліщук, представники обласної влади, виконавчих органів Луцької міської ради та працівники територіального центру.

Нагадаємо, самотні люди похилого віку, особи з інвалідністю, люди, які опинилися в скрутних життєвих обставинах можуть користуватися в територіальному центрі швейною майстернею, пральнею, кімнатою подарованих речей, їдальнею, кімнатою трудової адаптації, фізичної реабілітації тощо.

Всього терцентр має близько 4000 підопічних у Луцьку, близько 1000 з яких обслуговується на дому. Щодня терцентр відвідує близько 300 лучан.

Ігор Поліщук подякував працівникам терцентру за нелегку, самовіддану, але таку потрібну для міста й лучан працю.

До слова, минулого року в приміщенні терцентру капітально відремонтували дах, а в проєкті бюджету на наступний рік, за словами радника, передбачено капремонт фасаду і підвищення зарплати працівників закладу на 25%.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні