На луцькому ринку знесуть контейнери підприємців, які не хочуть переїжджати

2
2
На луцькому ринку знесуть контейнери підприємців, які не хочуть переїжджати
Луцькрада обіцяє демонтувати контейнери підприємців Старого ринку, якщо ті не підпишуть зобов'язання про добровільний переїзд.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Нагадаємо, минулого засідання підприємцям були запропоновані пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН тв іншим вимогам) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами, що відображенні у меморандумі.

Сьогодні ж прийняли рішення управлінню розвитку підприємництва та реклами створити реєстр осіб, які підпишуть зобов'язання щодо добровільного переїзду на нове місце.

Можливість підписати таке зобов'язання та внести себе в реєстр буде до 29.11.2019 року. Зобов'язання про добровільний переїзд передбачає демонтаж тимчасової споруди, що належить підприємцю до 15.12.2019 року.

"Щодо тих підприємців, які не погодяться підписати зобов'язання про добровільний переїзд, після 29.11.2019 року буде вирішуватися питання щодо демонтажу тимчасових споруд у визначеному законом порядку", – пише Поліщук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який дурень туди буде їздити щоб купити капустину?
Відповісти
...визначеному законом порядку.Нехай раднік зацитує ці закони,якщо він їх знає,Є СУМНІВИ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні