Вночі у Луцьку спіймали кількох п’яних, як чіп, водіїв

0
-3
Вночі у Луцьку спіймали кількох п’яних, як чіп, водіїв
0, 77; 0, 91; 1, 61; 2, 03; 0, 92, – рівень алкоголю в крові водіїв, яких виявили в ніч на 25 листопада луцькі патрульні. На всіх оформили по протоколу з ст. 130 КУпАП, а також винесли низку постанов.

Про це інформують в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Ще одного нетверезого чоловіка за кермом зупинили ковельські патрульні: той проходити огляд відмовився, однак стан сп’яніння засвідчив висновком лікар медзакладу.

"Зазвичай, такі водії втрачають увагу, грубо порушують правила дорожнього руху, здійснюють незрозумілі маневри на дорозі.
Кожен з цих водіїв міг потенційно стати причиною дорожньо-транспортної пригоди з найгіршими наслідками. Адже керування в стані сп’яніння – одна з найпоширеніших причин автопригод", – йдеться в повідомленні патрульних.

Поліцейські звертаються з проханням до громадян, які побачили, що нетвереза людина сідає за кермо – негайно сповіщати про це службу 102, називати прикмети особи, номер і марку автомобіля, напрямок руху транспортного засобу.

"Так ви можете врятувати чиєсь життя".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні