У страшну ДТП потрапив дитячий омбудсмен з синами. ФОТО. ВІДЕО

1
-3
У страшну ДТП потрапив дитячий омбудсмен з синами. ФОТО. ВІДЕО
Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба разом із двома синами потрапив в страшну ДТП на Київщині.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"На жаль, 24 листопада о 13:30 у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області житель села Гатне П., 1998 р.н., керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги зіткнувся з автомобілем Toyota під управлінням Миколи Кулеби, 1972 р.н., уповноваженого Президента України з прав дитини, який з незрозумілих причин поїхав на червоне світло світлофора", – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо згодом, постраждали обидва водії, а також 19-річний та 10-річний сини Кулеби.



За інформацією "ТСН", наразі Кулеба у стані середньої тяжкості у лікарні Феофанія. Він в повній свідомості, загрози його життю немає. А от старший син перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні того ж медичного закладу.

Уточнюється, що у Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень - ред). Втім, медикам все ж вдалося стабілізувати стан Кулеби і наразі його життю нічого не загрожує.

А от його старший син Тимофій – у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють. Про стан молодшого сина Єлісея поки невідомо. За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в "Охматдиті".

Що стосується водія вантажного мікроавтобуса, він наразі перебуває у Києво-Святошинській лікарні. Його життю також нічого не загрожує.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевно, правильніше -спричинив, бо саме цей пан їхав на червоне світло. Всім потерпілим - здоров"я і швидкого одужання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні