На Дубнівській у Луцьку побудують нову автозаправку

1
-3
На Дубнівській у Луцьку побудують нову автозаправку
На вулиці Дубнівській у луцьку побудують автозаправний комплекс.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва автозаправного комплексу на вулиці Дубнівській, 60, затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради. Про це пише ІА Волинські новини.

Замовником виступає ТзОВ «Квадро Інвест». Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, категорія земель: землі житлової та громадської забудови, вид використання ділянки: для будівництва та обслуговування автозаправної станції, відповідає генплану та плану зонування Луцька.

Відповідно до передпроєктної розробки, умовна висота від нульової відмітки до закінчення конструктивної частини будівлі – до 6,1 метра. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50%.

Ділянка перебуває у санітарно-захисній зоні об’єктів транспорту, у другому поясі зони санітарної охорони водозаборів Луцького родовища підземних вод. Інженерні мережі розташовані поза межами ділянки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало в нас заправок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні