Чиновників в Одесі звинуватили в дерибані 100 мільйонів

0
2
Чиновників в Одесі звинуватили в дерибані 100 мільйонів
СБУ звинуватила чиновників Одеської міськради у привласненні майже 100 млн грн у змові з комерційними структурами.

"Зловмисники штучно створили кредитну заборгованість комунального підприємства перед банківською установою. Право вимоги на борги у банку викупила приватна фірма афілійована з чиновниками мерії", - йдеться у повідомленні пресцентру СБУ. Про це пише ВВС Україна.

В СБУ зазначають, що "комерсанти" завищили заборгованість на 100 мільйонів грн і звернулися до мерії із вимогою її погашення.

Імена обвинувачених посадовців поки що не називають.

"Рішення щодо оплати завищеного боргу приймалося на основі недостовірних матеріалів, свідомо підготовлених посадовцями кількох департаментів мерії. Потім бюджетні гроші були привласнені учасниками оборудки", - наголошують в СБУ.

Відкрита кримінальна справа за статтею про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, правоохоронці проводять обшуки в мерії та у приміщеннях фірм, яких звинувачують в участі у схемі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні