У Цуманському лісництві лісопорушник потрапив у «фотопастку»

0
1
У Цуманському лісництві лісопорушник потрапив у «фотопастку»
21 листопада, у лісових масивах Цуманського лісництва ДП «Цуманське ЛГ» лісопорушника зафіксувала одна з встановлених фотопасток. На місце оперативно прибули працівники державної лісової охорони підприємства та групи оперативного реагування.

Про це повідомили в пресслужбі Волинського ОУЛМГ.

Така практика вже не вперше доводить свою дієвість. До слова, фотопастки лісівники встановлюють у найбільш проблемних ділянках лісових масивів, періодично змінюючи локацію.

Встановлення камер відеоспостереження є особливо актуальним для державних підприємств Ківерцівське, Цуманське та Звірівське, що діють на території Ківерцівського адміністративного району.

Фотопастками з часу виникнення загрози нелегального видобутку бурштину особливо активно користуються також лісівники Маневиччини.

У державних лісогосподарських підприємствах і надалі планують збільшувати кількість камер відеоспостереження для охорони лісових масивів від незаконних порубок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні