--> У Луцькій музичній школі №2 – зміни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькій музичній школі №2 – зміни

0
1
У Луцькій музичній школі №2 – зміни
У Луцькій музичній школі №2 відремонтували другий поверх. 22 листопада секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту культури Тетяна Гнатів оглянули зроблене. Про це повідомил в пресслужбі Луцької міськради.

Директор закладу Ігор Павлик розповів, що за кошти міського бюджету у приміщенні відремонтували стіни, стелю, встановили економне освітлення, енергозберігаючі вікна, двері із звукоізоляцією. Також, за додатково залучені кошти, вдалось закупити нові та зручні стільці для відвідувачів.

«Не тільки діти, а й батьки, просто не вірили, що за настільки довгий період існування школи у короткий термін були проведено якісні зміни на краще», - зазначив директор.

«В наших музичних школах працює високодосвідчений та професійний колектив. Надзвичайно багато дітей, які займаються у цих закладах показують гарні результати на обласних, загальноукраїнських та міжнародних конкурсах. Починаючи з 2017 року, ми працюємо над тим, щоб оновити наші музичні школи, провести капітальні та поточні ремонти.

Раніше ми вже відремонтували фойє та перший поверх закладу. Зараз було проведено ремонту другого поверху школи для того, щоб дітям, які приходять сюди, батькам та вчителям було комфортно і затишно працювати й навчатись», - розповів Ігор Поліщук.

Принагідно директор Луцької музичної школи №2 Ігор Павлик поділився планами на майбутню реконструкцію головного актового залу закладу.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні