--> У волинянина з банківської картки вкрали пенсію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинянина з банківської картки вкрали пенсію

0
-1
У волинянина з банківської картки вкрали пенсію
З пенсійної банківської картки жителя Нововолинська знайомий чоловік поцупив близько трьох тисяч гривень. До суду надійшло клопотання від старшого слідчого Нововолинського відділку поліції про надання тимчасового доступу до речей і документів.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 20 листопада, пише "Буг".

Досудовим розслідуванням встановлено, що у період часу з 9 по 11 листопада в Нововолинську візуально знайомий чоловік викрав з пенсійної банківської картки потерпілого грошові кошти близько 3000 гривень. Слідчий зазначає, що під час допиту потерпілий розповів, що у зв’язку з крадіжкою коштів залишився без засобів для існування.

За даним фактом внесені відомості до ЄРДР 12 листопада 2019 року за ч.1 ст. 185 КК України(Крадіжка).

Для встановлення особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, виникла потреба в отриманні інформації, щодо переміщення коштів по даному рахунку, місце де саме перераховувалися кошти, та наявність у даному місці камер відеоспостереження.

Суд задовольнив клопотання працівника поліції. Триває слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні