Результати операції «Мігрант» на Волині: виявили 40 нелегалів

0
0
Результати операції «Мігрант» на Волині: виявили 40 нелегалів
На Волині підбили підсумки операції «Мігрант», яку проводили спільно з ГУНП, УСБУ та прикордонною службою України. Операція була націлена на запобігання нелегальній міграції, а також перевірку дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування в Україні.

Про це повідомили в Міграційній службі Волині.

У нараді під голувуванням начальника управління Івана Войцешука взяли участь керівники територіальних підрозділів міграційної служби Волині.

За час активних заходів виявлено 58 порушників міграційного законодавства, відносно яких працівники підрозділів управління склали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України та працевлаштування без відповідного дозволу(ст. 203 та 205 КУпАП).


В рамках операції «Мігрант» перевірили ринки, заклади громадського харчування, залізничні та автовокзали з метою виявлення порушників правил перебування в Україні.

За підсумками перевірок з’ясувалося, що 40 осіб перебували на території України нелегально. Щодо них хвалнено 35 рішень про примусове повернення, 5 – про примусове видворення за межі України. 5 неврегульованих мігрантів поміщено до Волинського ПТПІ в селі Журавичі.

59 іноземцям-порушникам скоротили строк тимчасового перебування на території нашої держави.

З порушників законодавства стягнено штрафів на загальну суму 78540 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні