--> У Луцьку ремонтують двори «під ключ». Що змінилося. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку ремонтують двори «під ключ». Що змінилося. ФОТО

0
-4
У Луцьку ремонтують двори «під ключ». Що змінилося. ФОТО
У Луцьку триває капітальний ремонт дворів по вул. Степана Бандери, 15, 17 та 19.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"9 жовтня презентували мешканцям проект капремонту, а сьогодні вже бачимо ті кардинальні зміни, на які очікували люди. Зону тротуарів розширено, облаштовано відмостки, які не дозволять воді збиратися впритул до стін будинку. Під вікнами водії більше не зможуть ставити свої автівки, що в минулому створювало значні незручності для мешканців", – йдеться у дописі.

Крім того, для водіїв розширили паркувальні місця, створили зручні заїзди.

Зі слів посадовця, двори буде відремонтовано "під ключ" з облаштуванням доріг, тротуарів, пішохідних доріжок, зони смітників, дитячого майданчика та якісного LED-освітлення.

"Особливо втішними є зміни у дворі будинку №19, де в минулому вода у дощову погоду заливала двір і майже не сходила. Цю проблему буде усунуто, а даний мікрорайон стане ще однією комфортною прибудинковою територією. По світлинах можна зрівняти, як виглядали двори раніше, і якого вигляду набувають тепер", – пише Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні