--> Занедбані та голодні: у Дніпрі діти жили в квартирі серед черв'яків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Занедбані та голодні: у Дніпрі діти жили в квартирі серед черв'яків. ФОТО

0
5
Занедбані та голодні: у Дніпрі діти жили в квартирі серед черв'яків. ФОТО
У Дніпрі соціальні служби вилучили із сім’ї та доправили до лікарні на обстеження двох малолітніх дітей, яких батьки утримували в квартирі в антисанітарних умовах.

Про повідомили в управлінні патрульної поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що ввечері 20 листопада патрульних поліцейських викликав співмешканець матері дітей, який заявив, що вона вчинила сварку, б'є посуд, і неадекватно поводиться.

«Крім побитої посуди та розкиданих речей, патрульні побачили квартиру майже без меблів, холодильника, працюючого санвузла, з брудною ванною, в якій оселилися черв'яки. В кімнаті перебували дві дівчинки – півторарічна та п’ятирічна. Діти були брудні, занедбані та голодні. Для сну у них було одне ліжко на двох з брудною білизною. Вони просили у правоохоронців їсти», - йдеться у повідомленні.

Виявилося, що батьки ніде не працюють і живуть на кошти, призначені державою у вигляді допомоги на утримання дітей.

Поліцейські викликали на місце ювенальну превенцію Шевченківського відділку поліції Дніпра. Інспектори склали на батьків відповідні адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов'язків. Було прийнято рішення відправити дітей до лікарні для обстеження.

Теги: діти, дніпро
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні