--> Били битою і погрожували пістолетом: на Волині невідомі напали на жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Били битою і погрожували пістолетом: на Волині невідомі напали на жінку

0
0
Били битою і погрожували пістолетом: на Волині невідомі напали на жінку
У Ковелі грабіжники побили дерев’яною битою та, погрожуючи пістолетом, забрали у жінки велику суму валюти.

Розбій стався 15 листопада близько 06:25 години у чотирнадцятому під’їзді багатоповерхівки у «спальному» мікрорайоні, пише Район.Ковель.

Двоє невстановлених осіб на східцевому майданчику другого поверху напали на жінку, яка спускалась сходами від власної квартири. Бандити кілька разів ударили її дерев’яною битою та, погрожуючи пістолетом, заволоділи двома пакетами та жіночою шкіряною сумкою, в яких знаходились гроші – долари США, євро, російські та білоруські рублі, гривні.

Почувши крики у під’їзді з однієї із квартир вибіг її власник та намагався перешкодити зловмисникам, але отримав від них кілька ударів битою по голові.

Внаслідок нападу обоє потерпілих отримали забійні рани голови. Жінка відмовилася повідомити поліції, яку суму коштів у неї забрали.

Слідчий підрозділ Ковельського відділу поліції відкрив кримінальне провадження № 12019030110002114 за ч. 2 ст. 187 КК України (Розбій), що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Ковельський міськрайонний суд 18 листопада прийняв дві ухвали, які стосуються арешту речових доказів по цій справі, серед них легковий автомобіль марки «Toyota Avensis», який було виявлено поліцейськими неподалік села Сомин Турійського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні