У Луцьку відбулися пам’ятні заходи до Дня гідності та свободи

1
-4
У Луцьку відбулися пам’ятні заходи до Дня гідності та свободи
У Луцьку вшанували загиблих волинян–учасників Революції Гідності та військовослужбовців Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Участь у заходах взяв т.в.о. голови облдержадміністрації Олександр Киричук, голова обласної ради Ірина Вахович, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, учасники Революції Гідності, родини загиблих Героїв Небесної Сотні, волонтери, учасники АТО/ООС, представники військових частин, студентської та учнівської молоді.

На Театральному майдані представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятного стенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» та пам’ятника «Волинські Герої Небесної Сотні» на меморіальному комплексі «Вічна Слава». Потому, увазі присутніх була представлена художня композиція з символічною назвою «З Україною у серці», що проходила у Палаці культури міста Луцька.

Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих волинян–учасників Революції Гідності та військовослужбовців Збройних Сил України.

Теги: луцьк, герої
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову все перетворилось у буденне, бюрократичне... На заходи зганяють держслужбовців з ОДА по 2 людини з відділу або кабінету... пані Чубара - не соромно?! Кому це потрібне, для кого у такий спосіб?! Що за країна... ?! Більшість тих хто був на Майдані зараз у пошуках кращої долі по Європі роз'їзджає, хтось у окопах на Сході, а дехто продовжує у провладних кабінетах країну грабувати! Здобули, відстояли, гідність...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні