--> Багатодітна родина волинського поліцейського отримала житло. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Багатодітна родина волинського поліцейського отримала житло. ВІДЕО

0
-3
Багатодітна родина волинського поліцейського отримала житло. ВІДЕО
Петро Шпига вручив старшому інспектору легендарної роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» Миколі Мельнику ключі від двокімнатної службової квартири.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Житло в новозбудованій багатоповерхівці по вул. Глушець у Луцьку надали в рамках інвестиційної угоди поліції області із забудовником.

Микола Мельник прийшов добровольцем у новостворений підрозділ особливого призначення «Світязь» і вже в липні 2014 року разом із побратимами став на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України. Він пройшов бої за Іловайськ і Вуглегірськ.

У 2015 році Указом Президента України Миколу Мельника відзначено медаллю «Захиснику Вітчизни». Окрім того, за сумлінну службу та виконання службових обов’язків він нагороджений відзнаками та подяками МВС України. Поліцейський забезпечує правопорядок в зоні проведення операції об’єднаних сил, несе службу на території рідної Волині. Микола Мельник разом із дружиною виховує двох синів і доньку.

Помешкання поліцейському надали відповідно до рішення житлово-побутової комісії Головного управління Національної поліції в області. З початку цього року житло вже отримали дев’ятеро співробітників волинської поліції в Луцьку та Ковелі. Окрім того, 15 родин волинських поліцейських придбали житло на умовах фінансового лізингу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні