--> Зґвалтування дівчини на Волині: трьох насильників затримали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зґвалтування дівчини на Волині: трьох насильників затримали

0
4
Зґвалтування дівчини на Волині: трьох насильників затримали
Поліцейські за підозрою в груповому зґвалтуванні волинянки затримала трьох чоловіків.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у середу, 20 листопада, до поліції надійшло повідомлення про зґвалтування 22-річної жительки області. В той же день, поліцейські за підозрою в скоєнні цього особливо тяжкого злочину, затримали трьох волинян.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зґвалтування 22-річної дівчини на Волині: деталі трагедії

У ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст.152 Кримінального кодексу України, слідчі поліції Волині встановили причетність до скоєння групового зґвалтування потерпілої 18-річного, 20-річного та 30-річного жителів області. Зловмисників поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що один із затриманих притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Нині вирішується питання щодо оголошення затриманим особам підозри в скоєнні групового зґвалтування та обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті, визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні