--> На Волині чоловік шукає родину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік шукає родину

1
4
На Волині чоловік шукає родину
У повідомленні до Затурцівської ОТГ звернувся чоловік, який досліджує власний родовід і шукає родину серед жителів Затурцівської об’єднаної територіальної громади.

Про це пишуть на сторінці Затурцівської ОТГ у фейсбуці.

Друкуємо звернення без змін:

"Мене звуть Артур Альошин, я багато років досліджую свій родовід, деякі гілки якого походять з Кисилина та Зубильного. Мені хотілось більше дізнатися про життя цих сіл, дізнатися щось, про що не розкажуть музеї чи архівні документи, чимало з яких я вже переглянув. Частинки цієї історії зберігається у Вас вдома ніби пазли у вигляді старих фото та родинних переказів. Якщо Ви будете ласкаві, я з радістю навідався до Вас зі сканером аби пересканувати Ваші старі фото та записати Ваші спогади про людей з фото, взамін надішлю Вам Ваші фото, а також можу поділитися інформацією про Ваших предків, бо зібрав чимало про Кисилин, Семеринкі, Зубильне. Навіть переписи населення)

Якщо маєте сусідів старшого віку, запитайтеся їх чи не прости вони аби їхні фото пересканували. На самі фото сканер ніяк не впливає, але це допоможе зберегти історію при цьому залишивши оригінал в руках сім'ї. А нащадки зможуть просто роздрукувати копію.

З повагою, Артур, нащадок Бояринів (Кисилин), Киричуків (Зубильне) та Ярощуків (Зубильне)".

На фото 1936 рік, сім'я Киричуків:

1. Зліва сидить Євдокія Юхимчук (1903-?)
2. Зліва стоїть Григорій Киричук (1909-1996)
3. По центру стоїть Катерина Протачук (1912-1998)
4. Олександр Киричук (1906-1944)
5. Справа стоїть Григорій Киричук (1918-1991)
6. Зправа сидить Оксана Киричук в дівоцтві Ярощук (1878-1956)
7. Справа дівчинка сидить Олександра Кушнір (1923-?)"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайте,будь-ласка,контакти Артура Альошина - є інформація про родини ,які його цікавлять .Телефон для контактів 066- 939-24-11 Ольга Сергіївна , з родини Ярощуків і Киричуків.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні