--> У луцькій школі стартував проєкт «Помічник патрульного» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькій школі стартував проєкт «Помічник патрульного»

0
-3
У луцькій школі стартував проєкт «Помічник патрульного»
У Луцьку в 17 школі стартував проєкт «Помічник патрульного». Його спільно реалізовують: Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Патрульна поліція Волинської області, ГО «Молодіжна Платформа», учнівська рада Луцької школи №17 та КЗ Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17 Луцької міської ради.

Про це повідомили в преслужбі патрульної поліції.

Мета проєкту – допомогти молоді Луцької школи №17 створити у школі безпечне освітнє середовище, підвищити знання з правової освіти і soft skills (м’які навички, які відповідають за успішну участь у робочому процесі) та налагодити співпрацю з правоохоронцями, організувати та провести разом із учнями та патрульними ряд загальношкільних заходів у формі квестів та тренінгів.

За час проекту (листопад 2019-лютий 2020) інспектори навчать групи учнів, як діяти в тих чи інших ситуаціях, що можуть виникати в школі, обмінюватимуться досвідом, консультуватимуться тощо.

20 листопада патрульні провели перший такий урок-тренінг. Учням 8-11 класів, які виявили бажання долучитись до проекту, розказали про особливості роботи в поліції, як поводитись під час спілкування з правоохоронцями в різних ситуаціях та яка є відповідальність неповнолітніх за порушення. Дітям також пояснили різницю між різними підрозділами поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні