--> Волинянка звернулася в поліцію, бо в лікарні вимагали благодійний внесок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка звернулася в поліцію, бо в лікарні вимагали благодійний внесок

3
4
Волинянка звернулася в поліцію, бо в лікарні вимагали благодійний внесок
Мешканка Ковельщини звернулася до поліції, бо працівники Ковельського МТМО вимагали в неї благодійні внески та плату за надання медичної допомоги.

На судовому засіданні під головуванням слідчої судді Ковельського міськрайонного суду Ірини Логвинюк розглядали скаргу жительки району на бездіяльність слідчого відділення Ковельського ВП ГУНП у Волинській області. Про це пише Район.Ковель.

28 жовтня заявниця звернулась до поліції через те, що працівниця Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання вимагала у неї плати за надання медичної допомоги.

На підставі заяви було внесено відомості у Єдиний реєстр досудових розслідувань № 12019030110001994 за ч. 1 ст. 184 КК України (Порушення права на безоплатну медичну допомогу).

Незаконна вимога оплати за надання медичної допомоги в державних чи комунальних закладах охорони здоров’я карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Наступного дня, тобто 29 жовтня, жінка знову подала поліцейським заяву, цього разу вже про те, що працівник Ковельського МТМО вимагає у неї сплати благодійних внесків.

Поліція об’єднала дві заяви в одне кримінальне провадження – на 60-ти аркушах, мовляв звернення є аналогічними. Дізнавшись це, заявниця обурилась і поскаржилася до суду на бездіяльність правоохоронців.

Суд зобов’язав начальника слідчого підрозділу Ковельського відділу поліції внести заяву від 29 жовтня в окреме кримінальне провадження та не порушувати Інструкцію про порядок ведення єдиного обліку в органах поліції заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, затвердженої наказом МВС України від 06.11.15 р. № 1377.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу пана до гіляки
це типу прошу пані зробити благодійний внесок.
Культура бля... Європа!!!
Відповісти
І чим закінчилося?
Відповісти
В лікарню не положать .якщо не заплатиш внесок .За аналізи потрібно дати і велику суму в відділення треба дати при поступленні .за в сі обстеження треба дати.А де іх взяти бідному пенсіонеру з 2000 пенсіі ще й ліко своі треба купитиТому люди не ідуть .а лічаться самі і вмирають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні