--> Що зміниться в транспорті Луцька після відмови від готівки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що зміниться в транспорті Луцька після відмови від готівки

4
-2
Що зміниться в транспорті Луцька після відмови від готівки
Крім безготівкової оплати за проїзд нові системи валідації дозволять відстежувати дотримання перевізниками графіків руху громадського транспорту, бачити точну картину того, скільки маршруток вийшли на рейси, чи на кожній зупинці автобуси здійснили зупинку тощо.

Про це йдеться на сторінці першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада у фейсбуці.

"Така точна інформація – це не тільки вимога часу, але і необхідність, без якої неможливі будь-які зміни чи розвиток сфери громадського транспорту", – йдеться в дописі.

За словами посадовця, водії автобусних маршрутів Луцька дотримуються графіків руху лише на 70-80%.

"Крім того, в системі моніторингу щодня не відображається 12-14 автобусів окремих перевізників, що свідчить про відсутність працездатного обладнання в салонах транспортних засобів, або просто ігнорування необхідності підключення до системи GPS-навігації", – пише Недопад.

Він переконаний, що всі ці порушення можна усунути після повного введення системи валідації та е-квитка у громадському транспорті.

"Ми побачимо точну картину доходів та видатків підприємств, що працюють в громадському транспорті. А запровадження монетизації пільг за проїзд у громадському транспорті, що заплановане в державі найближчим часом, стане ще одним вагомим кроком в правильному напрямку", – зазначає перший заступник.

Після введення нової системи, за словами Недопада, перевізники не зможуть більше називати окремі рейси нерентабельними чи невигідними, а всі маршрути стануть прибутковими.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виходить гроші "чесно зароблені" напряму в кишеню водій маршрутки або тролейбуса чи їх керівники-перевізники що вже не покладуть. Прям все все стане прозорим і зарплата і маршрутки з тролейбусами чисті та вимиті, а можливо тоді відразу з"являться нові автобуси чи тролейбуси.
Відповісти
Не будуть нити, що не вигідно їздити і піднімайте ціну. Не вигідно, не їздіть: будуть їздити ті кому вигідно.
Відповісти
Він просто зникне, вийшов з дому і повалив пішаком з карткою в зубах
Відповісти
пільговики, такі ділові, ще тиждень тому пікали у валідаторах, зараз повикидали картки, щоб не показати статистику поїздок на кілька тисяч грн в місяць.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні