--> У Луцьку в суботу призупинять рух транспорту та обмежать розважальні заходи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку в суботу призупинять рух транспорту та обмежать розважальні заходи

0
-1
У Луцьку в суботу призупинять рух транспорту та обмежать розважальні заходи
В суботу, 23 листопада у Луцьку відбудуться скорботні заходи із вшанування пам'яті жертв голодоморів в Україні. Цього дня у місті на центральних вулицях зупинять рух транспорту та обмежать розважальні заходи.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, інформують на сайті Луцької міськради.

Цього дня на приміщеннях галузевих підприємств, установ, організацій міста буде вивішено Державний Прапор України зі скорботною стрічкою. Керівникам підприємств та установ міста рекомендовано утриматись від проведення 23 листопада розважальних заходів.

Також заборонено звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства, на території Історико-культурного заповідника у місті Луцьку.

Аби вшанувати пам’ять безневинно убієнних жертв голодоморів в Україні, у суботу, 23 листопада, о 15.00 год. на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться громадянська хода, яка прямуватиме до Замкової площі, де відбудуться скорботні заходи. О 16.00 українці вшанують знищених голодом спільно акцією “Запали свічку!”.

Під час проведення скорботної ходи та панахиди за загиблими від голодоморів в Україні буде зупинено рух транспорту через Братський міст, на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі обмежать рух транспорту під час скорботних заходів.

Лучан запрошують долучитися до скорботних заходів та запалити о 16:00 свічки на підвіконнях своїх осель в пам'ять про мільйони втрачених життів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні