--> На Волині судили студента, який їздив п'яним за кермом і порушував правила | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили студента, який їздив п'яним за кермом і порушував правила

0
-1
На Волині судили студента, який їздив п'яним за кермом і порушував правила
Оштрафували студента, який порушував правила дорожнього руху в Рожищі.

Про це повідомляє Район.Рожище.

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності студента ІV курсу Луцького національного технічного університету, який їздив п'яний за кермом у Рожищі та порушував інші правила дорожнього руху.

8 жовтня о 17:20 підсудний в місті Рожище на вулиці Шевченка, керуючи транспортним засобом «ВАЗ 2101», не зупинився на вимогу працівника поліції про зупинку транспортного засобу, завчасно подану за допомогою жезла та проблискових маячків червоного та синього кольору. Його затримали, шляхом переслідування на патрульному автомобіл.

Крім того, керуючи транспортним засобом та виконуючи поворот праворуч, водій не пропустив транспортний засіб «Renault», змусивши його гальмувати, чим створив аварійну ситуацію.

Окрім того, за кермо порушник сів у стані алкогольного сп'яніння.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 122, ст. 122-2, ч.1 ст. 130 КУпАП, наклавши адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами.

Також він заплатить в дохід держави 384 гривні судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні