--> На Волині судитимуть банду викрадачів елітних автомобілів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судитимуть банду викрадачів елітних автомобілів

0
1
На Волині судитимуть банду викрадачів елітних автомобілів
На Волині судитимуть організовану злочинну групу викрадачів елітних автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, раніше судимий уже 36-річний волинянин залучив до злочинного промислу 24-річного та 37-річного спільників, які мали досвід у викраденні автомобілів, адже у квітні 2019 року заволоділи автомобілем марки Toyota C-HR HYBRID вартістю майже 800 тис грн., який перебував на стоянці поряд із будинком на вулиці Кравчука в Луцьку.

Члени групи ретельно планували злочини, від викрадення авто, його шляху до місця переховування аж до збуту.

У травні 2019 року зловмисники з-під будинку на тій же вулиці Кравчука викрали автомобіль марки Audi Q5 вартістю понад 555 тис грн.

За кілька днів по тому працівники поліції виявили це авто в одному з районів Луцька та перепинили йому шлях до виїзду з двору.

Наймолодший член злочинної групи, який перебував за кермом, протаранив викраденим позашляховиком автомобіль правоохоронців, вчинив їм активний опір та, намагаючись уникнути затримання, зламав працівникові поліції палець на руці. Під час обшуку згодом у чоловіка також вилучили пістолет із набоями.

Відтак молодика обвинувачують ще й в опорі працівникові правоохоронного органу, заподіянні поліцейському середньої тяжкості тілесних ушкоджень та у зберіганні вогнепальної зброї й бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Невдовзі всі члени організованої групи постануть перед судом, який визначить їм міру покарання.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні