--> 30 сімей виселили з будинку: на Волині «ліквідували» надзвичайну ситуацію. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

30 сімей виселили з будинку: на Волині «ліквідували» надзвичайну ситуацію. ФОТО

0
-1
30 сімей виселили з будинку: на Волині «ліквідували» надзвичайну ситуацію. ФОТО
У Ковелі відбулись навчання сил цивільного захисту з ліквідації надзвичайної ситуації техногенного характеру місцевого рівня на об’єктах теплопостачання.

На котельні КП «Ковельтепло» відбулося блокування роботи системи забезпечення стійкості газових котлів, повідомили у пресслужбі ДСНС у Волинській області.

В результаті події утворився паровий гідроудар, який призвів до руйнування теплової мережі та відключення від теплопостачання п’яти багатоповерхових будинків.

9 мешканців отримали опіки гарячою водою, 30 сімей потребують тимчасового відселення. Такою була легенда спільних навчань, що розпочались о 8:30 в м.Ковелі.

Відразу по отриманню ввідної навчань, здійснено оповіщення і збір посадових осіб міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та начальників спеціалізованих служб цивільного захисту міста.

Проведено позачергове засідання комісії, на якому керівником ліквідації надзвичайної події призначено заступника міського голови, створено штаб з ліквідації НС.

Аварійно-технічна ланка КП «Ковельтепло» здійснила термінові заходи з пошуку місця пориву, визначення напрямку витоку теплоносія за допомогою спеціальних засобів. Для ремонту пошкоджених тепломереж залучали інженерну техніку.

Аварійна бригада газової служби забезпечила припинення постачання газу в котельню. Працівники пожежно-рятувальних підрозділів міста забезпечили евакуацію потерпілих. Міська влада організувала тимчасове відселення 30 сімей з будинків без опалення в міський готель. Бригада служби медицини катастроф відпрацювала порядок надання медичної допомоги постраждалим з опіками.

До ліквідації надзвичайної ситуації всього залучено 11 одиниць аварійно-рятувальної техніки та 40 чоловік особового складу спеціалізованих служб району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні