На Старому ринку у Луцьку більше не продаватимуть хліб

0
4
На Старому ринку у Луцьку більше не продаватимуть хліб
Луцькрада не продовжила договір оренди підприємиці, яка продає в кіоску хліб.

Про це стало відомо у середу, 20 листопада, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, до Луцькради звернулася підприємиця Мирослава Грабарчук з проханням продовжити їй договір оренди на рік. Кіоск з хілом розміщений на вулиці Глушець, на Старому ринку, понад дорогою.

«Я сама собі купила кіоск, сама створила робоче місце. За власний кошт я поклала бруківку. Дозвольте працювати на цьому місці, поки ринок працює. Якщо почнуться якісь роботи – без заперечень заберу кіоск», – виступила підприємиця.

Член виконавчого комітету Ігор Муковоз запропонував не підтримувати цей проєкт рішення, адже незабаром можуть розпочатися роботи з реконструкції ринку.

Цю ж позицію підтримав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Через декілька місяців ми почнемо роботи на Старому ринку. Ми або маємо зазначити інший термін дії договору, або не підтримувати проєкт рішення взагалі», – зазначив Недопад.

Члени виконкому Михайло Щур запропонував перенести цей кіоск в інше місце. Втім секретар Луцькради Григорій Пустовіт зазначив, що такі дії потрібно робити тільки через аукціон.

«Ми всім підприємцям ринку запропонували ділянку – нехай туди переїжджають», – прокоментував Пустовіт.

Члени виконавчого комітету не підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні