У ПЦУ розповіли, чи є біометричний паспорт «печаткою антихриста»

1
-1
У ПЦУ розповіли, чи є біометричний паспорт «печаткою антихриста»
У Православній церкві України розповіли, чи є біометричний паспорт "печаткою антихриста".

Про це йдеться на сторінці ПЦУ у фейсбуці.

Зазначається, що Православна Церква України не засуджує використання вірянами біометричних паспортів, адже вони є лише одним із проявів наукового і технологічного прогресу. Жодного релігійного підґрунтя у біометричного паспорту немає.

"Врешті-решт, збір біометричної інформації використовується на благо, бо робить наше життя у суспільстві безпечнішим: вона допомагає швидко встановити особу і допомогти їй, якщо виникне така потреба, або ж затримати особу, якщо вона порушила закон. Тобто, щирій віруючій людині, якій немає чого приховувати, яка живе законослухняно, боятися нічого", – йдеться у повідомленні.

"Бог дає нам безліч можливостей і засобів пізнання світу, і біометричні паспорти – лише один із них. Вони не здатні віддалити чи наблизити нас до Господа, зробити більшим чи меншим християнином, поставити на нас "печать антихриста". Тож, не зважайте на безпідставні забобони чи обмеження і не бійтеся користуватися благами прогресу", – закликають у ПЦУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У всьому вбачати "антихриста" це вже маразм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні