--> Підпал авто у Луцьку: відомі нові подробиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підпал авто у Луцьку: відомі нові подробиці

0
0
Підпал авто у Луцьку: відомі нові подробиці
У підпалі авто на луцькій автостанції підозрюють групу осіб.

Інформацію підтвердили у пресслужбі волинської поліції, передає ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, у Луцьку на автостанції №2, що на вулиці Львівській, згорів легковий автомобіль.

Зі слів правоохоронців, у підпалі підозрюють групу осіб. Наразі встановлюються особи зловмисників. Постраждалих, на щастя, немає.

"Близько 2 години ночі в правоохоронні органи надійшло повідомлення про те, що на вулиці Львівській горить автомобіль. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Автомобіль Opel Vectra на іноземній реєстрації. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 ст 296 ККУ (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою осіб із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень). Триває досудове розслідування", – прокоментували у пресслужбі волинської поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні