--> На Волині п'яний водій збив 17-річну дівчину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п'яний водій збив 17-річну дівчину

1
1
На Волині п'яний водій збив 17-річну дівчину
У Шацьку п'яний водій Ауді збив по вулиці Незалежності 17-річну дівчину.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

16 листопада близько 1 год. 10 хв. до Шацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в смт Шацьк стався наїзд на пішохода та є потерпіла особа.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що житель одного з сіл Шацького району, 1992 року народження, рухаючись в селищі по вулиці Незалежності автомобілем марки Ауді, не вибрав безпечної швидкості і не врахував дорожню обстановку, в результаті чого допустив наїзд на пішохода, жительку Локачинського району, 2002 року народження, студентку, внаслідок чого остання з тілесними ушкодженнями була госпіталізована в лікарню.

Автомобіль зазнав механічних пошкоджень та був доставлений на майданчик Шацького відділення поліції.

За висновком лікарів, водій перебував в стані алкогольного сп’яніння. За вказаним фактом матеріали внесені до ЄРДР за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), проводиться досудове розслідування.

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П'яний за кермом-злочинець і потенційний вбивця!Таких треба позбавляти водійських прав на десять років мінімум
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні