--> У Луцьку біля церкви чоловік з пістолетом вкрав авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку біля церкви чоловік з пістолетом вкрав авто

0
-2
У Луцьку біля церкви чоловік з пістолетом вкрав авто
У Луцьку поблизу Дому молитви «Церкви Христа Спасителя» раніше судимий уродженець Тернополя, тримаючи в руках пістолет, вигнав власника із автівки Volkswagen Passat B5, що була на литовській реєстрації.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА "Конкурент".

Чоловік заволодів машиною, яка вартує більш ніж 40 тисяч гривень, та поїхав у напрямку вул. Дубнівської.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав та відмовився від дачі показів.

Однак покази свідків та потерпілого довели, що житель Тернополя все ж таки викрав автомобіль.

Так, потерпілий розповів, що хотів продати свій Volkswagen Passat, а обвинувачений в якості покупця вирішив перевірити справність автомобіля. Однак згодом із кишені дістав пістолет та наказав продавцю вийти з машини. Опісля цього потерпілий викликав поліцію, яка по місту робила план перехоплення. Однак автівку знайшли через три дні у зовсім іншого чоловіка. Йому автівка дісталася від обвинуваченого завдяки покупці.

У результаті суд ухвалив визнати уродженця Тернополя винним у вчиненні злочину передбаченого ст.289 ч.3 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та призначити покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією всього майна.

А на підставі ст.71 ч.1 КК України до покарання, призначеного за цим вироком, частково приєднати невідбуту частину покарання, а саме: 2 місяці арешту, що згідно ст.72 КК України відповідає 2 місяцям позбавлення волі.

Тож за сукупністю вироків визначити остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 2 місяці з конфіскацією всього майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні