--> На Волині судили водія, який їздив в п'яним за кермом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили водія, який їздив в п'яним за кермом

0
-4
На Волині судили водія, який їздив в п'яним за кермом
Оштрафували водія, який їздив п'яний у Рожищі.

Про це пише Район.Рожище.

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Управління патрульної поліції у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого зловили п'яним за кермом у Рожищі.

Слухання справи відбувалось 13 листопада, йдеться в ухвалі суду.

1 вересня о 22:00 чоловік в місті Рожище на вулиці Мазепи керував автомобілем марки «Hyundai», перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чим порушив Правила дорожнього руху України.

У судове засідання обвинувачений не з'явився, про причини неявки не повідомив. Будь-яких заяв, клопотань про розгляд справи без його участі на адресу суду не надходило.

Проаналізувавши зібрані та досліджені в судовому засіданні докази в їх сукупності, суд прийшов до висновку, що водій вчинив адміністративне правопорушення, передбаченеч.1 ст.130 КУпАП.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Також він заплатить в дохід держави 384 гривні судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні