--> Волинянина покарали за те, що підкидав мішки зі сміттям під контейнери. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина покарали за те, що підкидав мішки зі сміттям під контейнери. ФОТО

9
-3
Волинянина покарали за те, що підкидав мішки зі сміттям під контейнери. ФОТО
У Луцьку впіймали порушника, який підкидав мішки сміття під контейнери для збору ТПВ, що на вул. Львівська, 61А.

Це побачили інспектори ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, які патрулювали містом, – інформують муніципали на своїй сторінці у фейсбуці.

"Мешканці нашого міста повідомили на телефон гарячої лінії відділу «Група швидкого реагування» (067-0000-967), що у них є підозри, нібито на вищевказану вулицю невідомі особи постійно вивозять та скидають будівельне та інше сміття. Як виявилося, спостереження громадян не були марними", - йдеться у повідомленні.

Такі дії прямо заборонені п.п. 2.5.5.1.1. «Правил благоустрою міста Луцька» та тягнуть за собою накладення штрафу від 340.00 до 1360.00 грн.

Після профілактичної бесіди з порушником, інспектори склали на чоловіка адміністративний протокол за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали передані до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка і вирішить міру покарання.

Довідково: п.п. 2.5.5.1.1. «Правил благоустрою міста Луцька» (на об’єктах благоустрою міста забороняється засмічувати і забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, конструкціями, відходами, накопиченням снігу та криги тощо).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
придурки, чи що. він же викидав сміття у смітник
Відповісти
А він сплачує за вивіз того сміття?У нас на вул.
Писаревського постійно приїзджають на дорогих іномарках і викидають сміття мішками.Тобто на
автомобіль є гроші,а заключити договір на вивезення сміття немає.Ганьба.
Відповісти
А що вже всі смітники приватизовані? Сюди можна, а туди не можна? Дайте вже муніципалам нормальну роботу. Люди страждають фігнєю.
Відповісти
Оце точно! То до собак до колупається, то до мусара
Відповісти
організація вивезення сміття - це обовязки місцевої влади.
Відповісти
Нехай його місцева влада і організовує, де живе там нехай і ставить смітник і викидає
Відповісти
То тепер для того щоб викинути сміття потрібно при собі мати довідку про реєстрацію?
Відповісти
Люди відпрацьовують зарплату як можуть... Зразу відповім на запитання, чи плачу за вивіз сміття, так плачу, про що і пояснював інспекторам. Вивіз старі коври(доріжки) , щоб їх там забрали люди, один з них забрала бабця ще під час оформлення протоколу, але інспекторам це було байдуже. Є запис, тому нехай покажуть які мішки я викидав? Чому нема фото де бабця забирала одну з доріжок? Інколи ставлю біля смітників пакети з одягом, так як знаю що люди заберуть, так само і тут. Так, з юридичної точки зору це порушення, за що і відповім, але навіщо робити наклеп за будівельне сміття в мішках? Мені здається, це теж не зовсім законно. Волинь24, дозвіл на розміщення фото я теж не давав. Чи вас закони не обходять?
Відповісти
А незаконну автопарковку на тротуарі перед магазином вони в упор не бачать!Там сотні машин за день паркуються,і деякі олені заїжджають по пішохідному переході.І це теж порушує і ПБМ і ПДР.Чому вибіркова реакція на правопорушення?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні