--> Наступного тижня в Україні суттєво похолоднішає | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Наступного тижня в Україні суттєво похолоднішає

0
-1
Наступного тижня в Україні суттєво похолоднішає
Погода в Україні наступного тижня погіршиться, місцями очікують дощі та нічне похолодання до -8 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

18 листопада
Тиждень в Україні розпочнеться з хмарної та сухої погоди. Вдень температура повітря вдень коливатиметься від +7 до +13 градусів. На Закарпатті стовпчики термометрів піднімуться до +14...+16. Вночі у північних та центральних областях від 0 до +2, на заході та півдні від +2 до +6, у східних областях можливе похолодання до -1.

19 листопада
У вівторок погодна ситуація залишиться незмінною. Температура повітря у північних та східних областях вдень триматиметься в межах +4...+6. У центральних та південних вдень від +7 до +12. На заході термометри покажуть від +10 до +16. Вночі у північних та центральних областях від 0 до +2, а півдні та заході від +2 до +7. У східних областях знову похолодає до -1.

20 листопада
У середу погода у західних областях погіршиться, очікуються невеликі опади. Попри дощі, температура повітря на заході триматиметься в межах +9...+14. На решті території сухо. У східних, центральних та північних областях вдень від +2 до +6. На півдні вдень від +7 до +10. Вночі на сході знову очікується до -1, на півночі температура триматиметься в межах 0...+2, у центральних та південних - від +2 до +6. На заході вночі від +4 до +6.

21 листопада
У четвер опади збережуться на заході, температура вдень там коливатиметься від +6 до +14, вночі від +4 до +6. У північних та східних областях вдень термометри покажуть від +1 до +4, вночі похолодає до -6...-8 градусів. У центральних та південних областях вдень від +2 до +6, вночі можливе похолодання до -2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні