--> На Волині частину лікарні реконструюють під житловий будинок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині частину лікарні реконструюють під житловий будинок

0
5
На Волині частину лікарні реконструюють під житловий будинок
У Любомлі корпус харчоблоку центральної районної лікарні реконструюють під житловий будинок.

Містобудівні умови та обмеження для проєктування реконструкції корпусу харчоблоку Б-1 під триквартирний житловий будинок на вулиці Незалежності, 55б у Любомлі затвердили наказом відділу містобудування, архітектури, транспорту та зв’язку Любомльської РДА, пише ІА "Волинські новини".

Замовником виступає Комунальне некомерційне підприємство «Любомльське територіальне медичне об’єднання Любомльської районної ради». Вид використання земельної ділянки: для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, відповідає детальному плану території, затвердженому Любомльською міськрадою 21 лютого 2019 року.

Гранично допустима висотність будівлі – до 15 метрів, максимальний відсоток забудови земельної ділянки – 33%, граничні показники щільності населення мікрорайону – 150-450 осіб на гектар. Планувальні обмеження відсутні, на ділянці відсутні діючі інженерні мережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні